Kerneværdier i Nordisk reklamefilm

Med Nordisk Reklamefilm som en del af dit hold, kan din virksomhed være sikker på at få kvalitet på annoncering. Vi sørger for, at effekten af din nye videoannonce både kan mærkes og måles, til en pris alle kan være med til. Vi er stolte over vores produkter, og går aldrig på kompromis med kvaliteten til glæde for dig.

Nordisk reklamefilm - Leverandør af Youtube og Facebook rekalmefilm

Om os

Hos Nordisk Reklamefilm har vi passion og flair for videoannoncering samt produktion af online videoreklamer. Men videoannoncering er ikke bare videoannoncering. Du har nemlig en helt unik mulighed for at tryllebinde din ønskede målgruppe med den helt rigtige annonce, lige meget hvilken platform du ønsker at hente kunder fra.

Hos Nordisk Reklamefilm har vi en mission om at være danske virksomheders korteste vej til online videoannoncering og være en afgørende faktor for din virksomhed, når du skal vække din kundes interesse, lyst og begær for dit produkt.

Vi har også en vision om at blive den førende leverandør af online videoreklamer i Skandinavien, og det forpligter. Derfor har vi et enormt stort fokus på kvalitet og kreativitet til en pris, hvor alle kan være med. Nordisk Reklamefilm holder til i hjertet af Aalborg, hvorfra vi producerer vores kunder annoncer. Vi har desuden erfaring med mange former for location filming, så har du som kunde nogle helt specifikke ønsker til din nye videoannonce, er det kun fantasien, der sætter grænser.

DERFOR SKAL DU VÆLGE Nordisk reklamefilm

Passion

Hos Nordisk Reklamefilm er vores helt klare passion at producere videoannoncer af højeste kvalitet. Vi brænder for hver enkel annonce, arbejder målrettet hver dag på at skabe de bedste betingelser for, at vores kunder får det maksimale ud af deres online annoncering uanset hvilken platform annoncen henvender sig til.

Mission

Nordisk Reklamefilm har den helt klare mission at være danske virksomheders korteste vej til online videoannoncering. Men ikke nok med det. Vi vil skabe mærkbare og målbare resultater for vores kunder i et tæt samarbejde omkring kreativitet og produkt. Vi lytter altid til vores kunders ønsker, og holder os ikke tilbage med inputs, muligheder og ideer.

Vision

Visionen bag Nordisk Reklamefilm er klar. Vi vil være den førende leverandør af online videoreklamer i Skandinavien. Med det mål for øje, arbejder vi målrettet hver dag med at skabe det bedste annonceringsgrundlag for vores kunder gennem f.eks. YouTube annoncering, annoncering på Facebook og mange andre platforme.

Kontakt Nordisk Reklame Film