Facebook reklamevideo

Hvad er det?
Facebook reklamevideoer er videoer, der præsenteres organisk eller sponsoreret. Dvs. enten via virksomhedens opslag, som ses af sidens følgere eller via betalt annoncering, som bliver vist til en bestemt målgruppe. Facebook reklamevideoer afspilles automatisk, når de kommer til syne. Dog uden lyd. Statistikken fortæller os, at det er inden for de første 2-8 sekunder, at interessen skal fanges, hvis mere af videoen skal afspilles. Varigheden er derefter valgfri, men vi anbefaler en længde mellem 10 og 120 sekunder, baseret på vores erfaring, og på Facebooks egne tal der viser, at blandt de mest viste videoer er den gennemsnitslige længde 55,3 sekunder. 53,2 % af alle views bliver set i videoens fulde længde, men generelt er 78 % af videoerne autospillet uden lyd. Derfor er Facebook reklamevideoer en særlig kategori, hvor det er altafgørende, at kompositionen er designet til at fungere uden lyd.

Hvilke muligheder giver det?
På Facebook findes en enorm målgruppe. Langt de fleste danskere er på Facebook, og selv den yngre generation som bruger Facebook mindre end tidligere, scanner stadig deres news feed for videoer, der fanger. Det betyder, at der er en væsentlig bredere målgrupperamme, og at du som virksomhed kan tilpasse dine videoer til bestemte demografiske segmenter, og stadig have en enorm rækkevidde.
Interaktion Facebook er verdens bedste platform til at understøtte interaktion med dine kunder. Hvert like, kommentar eller deling booster effekten og rækkevidden af din annonce og med lidt snedig omtanke, kan du direkte anvende dette i dine videoer. Din virksomheds Facebook reklamevideoer kan opbygges og kontekstualiseres. Da Facebook af mange ses flere gange dagligt giver det også mulighed for, at du kan designe en kampagne, som bygges op over flere trin, og kan passe til aktuelle begivenheder, højtider osv. Du kan derved opnå en større oplevelse af relevans og værdi for kunden, fordi du lettere kan ramme både personlige præferencer og tidsmæssig kontekst.

Hvornår skal du vælge Facebook reklamevideoer?
Når du ønsker at have adgang til den størst mulige del af befolkningen, er Facebook reklamevideoer et stærkt valg. Hvis du ønsker at få dine seere til at tage handling, er der mange muligheder for nemt at like, kommentere eller dele på Facebook. Dermed bliver Facebok et oplagt valg, når målet er at kommunikere med dine kunder.

Reklamefilm på Facebook

Facebook reklamevideo

En In-Stream annonce der kan springes over efter 5 sek. eller ses til ende men en længde på 30/40 sek.


  • Varighed: Valgfri længde. Typisk 10-120 sek.
  • Kan fravælges: Afspilles automatisk uden lyd, men kan scrolles forbi.
  • Visuel placering: Kommer i dit news feed på lige fod med alle andre opslag.
  • Timing: Afspilles, når de kommer ind i skærmbilledet.
  • Fordele: Enorm målgruppepulje, interaktionsmuligheder samt automatisk afspilning.
  • Ulemper: Kan nemt scrolles forbi, og stiller store krav til de første sekunder.
  • Særlig egenskab: Afspilles automatisk uden lyd, og lægger op til interaktion.

SKRIV TIL OS


Nordisk Reklamefilm består af et professionelt team, som er dedikeret til at levere en ny form for service indenfor Youtube branchen.