YouTube In-stream annoncer

YouTube in-stream Ads er korte videoannoncer, som vises lige inden YouTube videoer afspilles. Der afspilles kun én In-Streamannonce pr. YouTube video. Brugeren af YouTube har mulighed for at “springe annoncen over” efter de første 5 sekunder, se hele annoncen til ende eller klikke på annoncen, som linker brugeren direkte videre til dit website. Du har derfor 5 sekunder til at fange brugerens opmærksomhed, og dermed overbevise brugeren om, at det er noget for ham eller hende. Det stiller store krav til intensitet og præcision, samt at sende det helt rigtige budskab. Den optimale længde på en YouTube In-Streamannonce er 30 – 40 sekunder.  In-Stream annoncering er den perfekte brandning, og giver direkte trafik på dit website. Du har selv mulighed for at dirigere folk fra In-Streamannoncen ind på den landingsside på dit website, som du ønsker. Det er derfor fordelagtigt, at indholdet i In-Streamannoncen linker til den mest relevante landingsside. En anden mulighed er, at lave en helt specifik kampagnelandingsside til netop den In-Streamannonce, der afspilles.

Skræddersyet strategi for dine YouTube annoncer

Det ses desværre af og til, at virksomheder ikke får det rette udbytte af deres In-Streamannoncer. Enten fordi annonceringen rammer forbi målgruppen, eller fordi In-Streamannoncerne ikke er produceret ud fra en YouTube strategi, som skaber resultater. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan skræddersy dine In-Streamannoncer, sørge for at du får produceret det rigtige materiale til dine In-Streamannoncer, eller gøre brug af dit allerede eksisterende videomateriale, så din In-Streamannonce bliver fangende, effektiv og relevant for din målgruppe.

Youtube in stream reklamefilm skaber resultater i din markedsføring

In-Stream

En In-Stream annonce der kan springes over efter 5 sek. eller ses til ende med en længde på 30/40 sek.


SKRIV TIL OS


Nordisk Reklamefilm består af et professionelt team, som er dedikeret til at levere en ny form for service indenfor Youtube branchen.